Featured Mariapoli Slider

Mariapoli 2022 „Byť rodinou“

ZAŽIME SPOLU PRAVÚ RODINNÚ ATMOSFÉRU

Hnutie fokoláre Vás a Vašich priateľov  po trojročnej odmlke  pozýva na  prázdninové Mariapoli.  Srdečne Vás pozdravujeme všade tam, kde žijete, pracujete, oddychujete, slovom v každom kúte nášho Slovenska a možno aj za jeho hranicami. Pandémia vstúpila  do našich životov veľmi konkrétne a v mnohých prípadoch aj bolestne. Ale každá minca má dve strany a iste všetci máme aj veľa dôvodov na poďakovanie za mnoho príležitostí, ktoré nám pomohli „ ísť na hlbinu“ a dali šancu uskutočniť a zažiť mnoho pozitívnych skúseností.

Žiaľ, ani terajšia situácia nie je bez bolesti kvôli hroznej vojne u našich susedov na Ukrajine. Mnohí z nás majú bohaté konkrétne skúsenosti s pomocou utečencom, ktorí chrániac to najcennejšie – svoje životy, hľadali a našli u nás pomoc. Preto by sme boli radi, aby  tohoročné Mariapoli bolo obohatené účasťou tých Ukrajincov, ktorým ste poskytli ubytovanie, poznáte ich prostredníctvom práce, bývajú niekde vo Vašej blízkosti alebo akýmkoľvek spôsobom s nimi prichádzate do kontaktu. Pozvite ich ako hostí spolu s Vami prežiť pár dní oddychu a duchovného pookriatia v krásnej prírode Spišskej Magury.

Je tu opäť príležitosť zažiť pravú rodinnú atmosféru založenú na Ježišovej prítomnosti, vzájomnej láske a službe a zároveň toto všetko dať pocítiť tým, ktorým tieto dary v tomto čase najviac chýbajú.

PRAKTICKÉ INFORMÁCIE

MIESTO KONANIA: Hotel Sorea, Ľubovnianske kúpele 

PRÍCHOD A REGISTRÁCIA: streda 6. júla 2022, v čase od 13:00 hod. do 22:00 hod.

Večera sa podáva do 21:00 hod.

        

RÁMCOVÝ PROGRAM:                     ZAČIATOK PROGRAMU:

Dopoludnia spoločný duchovný program         Štvrtok 7. 7. 2022 o 10:00 hod.

Pred obedom sv. omša                                        Piatok až nedeľa 8.–10.7.2022 o 09:00 hod.

Popoludní výlety a workshopy                            ZÁVER PROGRAMU:

Večerný spoločný program                                 Nedeľa 10.7.2022 obedom

 

PROGRAM PRE DETI

Pre deti je pripravený špeciálny program!

Bolo by pekné, ak by ste si so sebou vzali hudobné nástroje a pridali sa do spevu a hrania piesní, ktoré všetci poznáme alebo spoznáme. Sladkosti a iné dobrôtky z Vašej kuchyne či záhrady potešia všetkých.

Tvorcami programu sme všetci spolu!

Prosíme, prečítajte si nasledujúce informácie až do konca!

 

REGISTRÁCIA

REGISTRÁCIA ÚČASTNÍKOV NAJNESKÔR V TERMÍNE DO 15. 6. 2022 prostredníctvom elektronického formulára tu: Registracia_Prihlasovaci formular

Prečítajte si pozorne:   Pokyny k vyplneniu formulára

Vaša registrácia Vám bude oznámená na Vami uvedenej e-mailovej adrese.

DARY

Budeme radi aj za akékoľvek finančné dary na podporu tohto podujatia, ktoré je možné zasielať na rovnaký účet so správou pre príjemcu: „dar pre MP Ľubovňa“.

Ak by ste chceli podporiť túto akciu nejakým nefinančným darom, je to vítané.

 

Mariapoli 2022
Mariapoli 2022 „Byť rodinou“ – Ľubovnianske kúpele 7. – 10. 7. 2022